fannys.blogg.se

tjugoåttonde februari

Publicerad 2013-02-28 21:13:00 i fannys


Har hänt, och händer, så fantastiskt mycket just nu så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Igår kom iallafall min kompis Rebecka ifrån Västerås och imorgon åker vi tillsammans till Malmö för att huvudsakligen se på The Killers, som vi har längtat. Klippte också av mig en decimeter av mitt hår. Eller frisören gjorde det. Idag tog jag bort min tandställning! Den känslan alltså, obeskrivlig. Sprang senare ner på stan och införskaffade mig en jeanskjol som får vänta i garderoben tills mina ben har blivit några nyanser mer bruna. Men det bästa av allt var nog min för tidiga födelsedagspresent från världens bästa föräldrar: biljett till Beyonces konsert i Globen i maj. Tillsammans med min andra Rebecka. Åh, så mycket roliga saker nu hörrni.

Imorgon bitti 06:40 avgår tåget från Göteborg mot Malmö där Rebecka och jag hade tänkt att ha en grym helg. Tycker jag att ni också ska ha!

tjugoåttonde februari

Publicerad 2013-02-28 20:51:09 i vänner

I lördags morse åkte hela tjottaballongen till Orust där vi firade älskade mamma som fyllde 50. Vi syskon hade bland annat gjort en låt till henne och hon fick också konsertbiljett, hotellnatt och annat fint. Annars badade och solade vi och tog det allmänt lugnt, som passar sig väl på ett spa. På kvällen åt vi trerätters (femrätters) och drack gott vin och morgonen därefter var det dags för hotellfrukost. Fantastiskt rolig och avslappnande helg som behövs denna årstid. Och dessutom finns det nog inget jag tycker är så kul som att träffa hela familjen, vilket inte händer så ofta nu för tiden.

tjugosjätte februari

Publicerad 2013-02-26 22:17:49 i vänner

Jag trodde att min fredag skulle se ut som så att jag skulle dricka te och titta på serier. Istället lagade Simon, Ragnar och jag indiskt från grunden, som var så jävulskt gott. Kanske kan langa receptet en dag om någon är sugen. Vi smyckade oss även med varsin bindi i pannan. Dessutom körde vi frågesport om allt från krig till Harry Potter till fotbolls-VM osv. Lite senare kom även Kristoffer och kvällen slutade inte förrän fram mot småtimmarna. Spontan, skön kväll helt enkelt.

tjugosjätte februari

Publicerad 2013-02-26 22:09:50 i kläder

Idag tänkte jag sticka ner till stan för att titta runt lite, eftersom jag i stort sett aldrig tar mig tid till det. Istället fastnade jag i kollektivtrafiken och fick skynda mig iväg till gymmet där jag mötte upp Filippa. Fått rutin på det här med tränandet nu och det är så skönt.

Man börjar känna av att våren är på väg mer och mer här i Göteborg. Nästan ingen snö kvar och vi har haft strålande sol i en vecka. Kände till och med av min pollenallergi förra veckan, haha. I vilket fall blir man på fantastiskt humör av detta och jag är mer tacksam än någonsin för mitt jobb. Har dessutom gått in i den vecka som förmodligen kommer vara en av mina bästa detta året. Mer om allt detta senare.

Har idag på mig transparenta kostymbyxor från Miss Milla, skärp från Myrorna, tröja från American Vintage, kofta från Lindex, mössa från Åhléns och brillor från Bikbok. Och mina Creepers också, fast de syns inte på bild.

tjugofjärde februari

Publicerad 2013-02-24 16:01:51 i kläder

Kom idag hem efter en miniweekend på spa med min familj. Mer om det senare, nu ska jag till Becka och mysa. Byxorna är från Levi's och t-shirten ifrån Monki.

tjugonde februari

Publicerad 2013-02-20 23:38:00 i fannys

När jag kom hem från jobbet idag hackade jag bland annat morotspengar för att bunkra upp med matlådor kommande vecka. Så idag har jag haft storkok här hemma och lagat fiskgryta och morotssoppa. Har också tvättat och småpysslat lite. Avslappnande med sådana dagar. Annars är det ju tv-kväll ikväll, så har tittat på mina favoritprogram och avslutade dagen med hembakad vaniljbulle och några avsnitt Community. Bra dag.

nittonde februari

Publicerad 2013-02-19 22:10:09 i vänner

Ikväll gick Becka och jag till Skojarbacken i Vasastan för en tisdagsöl. Kan vara det bästa haket i Göteborg. Fantastisk inredning, tv-spel som rullar på tvn i bakgrunden, ljus i vinflaskor och små skyltar här och var. Dessutom trevlig personal och grym musik. Aschebergsgatan 22 hittar ni det på.

fjortonde februari

Publicerad 2013-02-14 19:49:11 i fannys

Vaknade upp jämte mina favorittjejer, mamma och Alva och vi tog en lång frukost innan jag begav mig till jobbet och de åkte hem. Har lyssnat på min girl power-lista idag för att boosta mig lite på jöbbe. Sedan jag kom hem har jag dansat i duschen, dansat i morgonrocken och sittdansat till listan i soffan. 

Har fått så himla mycket kärlek från mina vänner idag. Älskar alla hjärtans dag! Var och varannan människa jag mötte idag bar på presenter, blommor och/eller systemet-påsar. Tycker det är kul att folk engagerar sig lite extra för att göra de de älskar glada. Själv ska jag tillbringa kvällen med banankaka, te och min nya favoritserie Community (förstår inte hur denna kunnat undgå mig tidigare?).

Har på mig jeans från Crocker och linne från Monki.

PS. FANTASTISKA tuplaner jag haffat va? Åh, de gör mig så glad.

tionde februari

Publicerad 2013-02-10 22:23:00 i musik

Men vet ni vad! Beyonce kommer ju till Sverige utan att någon sagt detta till mig. Bruden jag lyssnade på i Destiny's Child som 9-åring och som är en av mina största inspirationskällor även idag. Den kvinnan som slår ett hårt slag för feminismen och som är så jävulusiskt begåvad. För det är hon verkligen, talangfull och har fötterna på jorden. Drömmen att få se henne live.

tionde februari

Publicerad 2013-02-10 15:20:00 i kläder

En bildbomb med bara kläder kommer lastat. I veckan har jag legat hemma och varit sjuk och inte haft mycket ork till någonting. I fredags gick jag till jobbet och efteråt fick jag finbesök av Hanna och Anna som lagade pestopasta med mig och så pratade vi i mängder in till småtimmarna. Dagen efter tittade Anna och jag på Hannas handbollsmatch ute i Bergsjön. När jag vinkat av de båda kom min bror Rasmus och hans käresta Martina och på kvällen gick vi ut och åt och hade det allmänt gött. Idag var vi nere på stan en snabbis och ganska nyss åkte de hem.

Jag har precis svirat om till träningskläder, eftersom Filippa och jag ska sticka iväg och gymma ett tag. Ikväll ska jag kolla på film, ta det lugnt och njuta av sista dagen av denna fina helg.

Den randiga kavajen är ifrån Monki som jag köpte för snart tre år sedan tror jag. Hört att det blivit modernt med ränder, så det gäller väl att hänga med. Skärpet är ifrån Myrorna. Idag tog jag på mina favoritjeans från 18th Amendmenth och tröja ifrån Topshop. Träningskläderna tror jag ingen är intresserad av var de kommer ifrån. Nu: röra på kroppen.

fjärde februari

Publicerad 2013-02-04 20:28:23 i fannys

Har blivit en sådan vardagsmysare på senare dagar, älskar det. Ikväll, när jag piggnat till var jag sugen på pannkakor och passade på att hälla i lite kakao och socker. Keso, te och mjölk till och det blir en riktig lyxmåltid. Passade även på att bläddra igenom senaste numret av Sköna Hem.

Jag och min kompis Filippa köpte gymkort häromdagen, årskort dessutom. Så nu är det dags att byta ut några myskvällar till träningskvällar hädanefter. Ska nog fungera det också..

fjärde februari

Publicerad 2013-02-04 20:12:00 i kläder

När vi fått myst färdigt på lördagsmorgonen åkte Alva, mamma och jag in till stan och inhandlade lite saker. Dessutom var vi på vårat favoritfik Café Torgstallet. Det är även det caféet mamma startade tillsammans med sin kompis 1995, så det är extra roligt att gå dit. Jag hade på mig mina jeans från crocker, en bubbelgumsrosa t-shirt från monki, jacka från bikbok, mina creepers från schock och till det den nya väskan från zara. Slappt och enkelt.

fjärde februari

Publicerad 2013-02-04 19:49:43 i vänner

Att få vakna upp jämte sin syster i föräldrarhemmet och bli bjuden på himmelsk frukost. Att spela melodikrysset med familjen och bara ta det lugnt. Det ni

första februari

Publicerad 2013-02-01 09:01:10 i fannys

Och på denna bild ser vi två nyheter. En weekendbag från Åhléns och en handväska från Zara. Dessutom är de packade, för i eftermiddag när jag slutat beger jag mig till Ulricehamn och till min familj. Har ikväll beställt tacos och mys framför På spåret. Hur fort har inte denna veckan gått? Känns som att det är fredag jämt, vilket är positivt.

Igår sjöng fåglarna när jag gick till jobbet och jag bytte ut fleecejackan till collegetröja. Skönt att få in lite vårkänslor så man orkar de sista vintermånaderna. Vi går mot ljusare tider hörrni. Dessutom går vi mot en fantastisk helg då jag ska ta igen tid med familj och vänner. Det ni.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela