fannys.blogg.se

trettionde december

Publicerad 2012-12-30 22:33:40 i fannys

Efter att ha legat febrig och förkyld i fyra dagar är jag trött på sjuk-livet. Idag kom min fina vän Emiilije och försökte pigga upp mig och stannar även över natt.

Imorgon är det nyår, och jag hoppas innerligt att jag får fira in det nya året i Ulricehamn med mina vänner. Vi ska laga tre-rätters och dricka bål och bubbel. Tror dock det blir väldigt lite alkoholhaltiga drycker för mig, för vill vara tillbaka på jobbet på onsdag.



Jag blir sjuk ungefär en gång i halvåret, senast var i juni då jag åkte på en dunderförkylning efter vår studentresa i Ayia Napa. För mycket alkohol, för lite sömn och för mycket air condition i flygplanet var ingen bra kombination. Feber undslapp jag som tur var då. Igår låg jag i 39 graders feber och den ena minuten slängde av kläder, och i den andra tog jag på mig allt jag kunde hitta. Och den där ihärdiga hostan, den är jag heller inte mycket för. Nej förstår ni, sjukdom är något som upprör mig och som jag inte riktigt kan acceptera.

Men idag kom iallafall Emiilije hit, till mitt familjehem i Ulricehamn. Jag duschade och klädde upp mig och låtsades vara frisk. Efter det drack vi te och tittade vi på Amelie från Montmartre tillsammans med min älskade lillasyster. Den kombinationen är däremot väldigt bra. Ändå blev jag trött och huvudvärken kom sakterliga tillbaka då värktabletten gett upp det, därför blev det tidigt i säng. Imorgon hade jag tänkt vara frisk och fira nyår tillsammans med mina tjejer.

PS. Ha lite överseende med designen än så länge, ett steg i taget.

första inlägget

Publicerad 2012-12-28 22:58:00 i fannys

Hej igen. Mitt namn är Fanny, jag är 19 år gammal och jag bor i en etta i Göteborg. Jag har vuxit upp på en bondgård utanför Ulricehamn tillsammans med mina föräldrar och tre syskon. I maj 2012 tog jag studenten ifrån Tingsholmsgymnasiet i Ulricehamn där jag läste Samhällsvetenskapliga programmet med inriktning Samhäll. Eller Samhäll Samhäll om man inte vill låta så viktig. Sedan jag tog studenten har jag bott i Ulricehamn, Borås, Västerås och nu Göteborg där jag tänkt stanna ett tag.

på min studentdag med kusin och vän Ronja

Tidigare hade jag en blogg mellan åren 2009-2012 tillsammans med min bästa vän Rebecka, och jag antar att en del gamla läsare även hittat hit. Den här bloggen blir en nystart i många bemärkelser. Jag är denna gång ensam, jag har en helt annan vardag än tidigare och jag kommer även ha lite annat upplägg.

Rebecka och jag under Eiffeltornet på vår tågluff 2011

Min vardag ser ut som så att jag arbetar heltid på Posten i Göteborg genom Proffice. Det innebär att jag arbetar på olika postkontor i Göteborg som brevbärare. Jag sorterar post på morgonen och förmiddagen och på eftermiddagen delar jag ut den. På min fritid tycker jag om att vara med mina vänner och min fantastiska familj. Annars tycker jag om att titta på film samt sitcom-serier. Är dessutom ett stort fan av både Harry Potter och Star Wars.

min favoritserie The Big Bang Theory

När det kommer till musik lyssnar jag helst på indie-musik men spelar även Kanye West, Lana Del Rey och Beyonce. Jag älskar också att gå på konserter och lägger helst mina pengar på det. Musik är något som alltid legat mig varmt om hjärtat, och jag kommer antagligen ge lite guldkorn till er.

Detta var en kort presentation av mig för tillfället, mer kommer med tiden. Känns fantastiskt att vara igång igen, och jag har så mycket inspiration och motivation så jag tror det här blir bra. Hoppas ni hänger med!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela